VOLLEYBAL Competitie Managers

Maak favoriet   |   Gemaakt door Richard Colly   |   Neem contact op   |   Laatste wijziging: 02-10-2017  [v9.00]

VOLLEYBAL COMPETITIE MANAGERS SPORT PORTAL

WELKOM op de 2017-2018 Portal voor de Volleybal Competitie Managers !!!

Hier vind je voor 387 Nevobo Competities
een Competitie Manager in de categorie van A-league t/m 6e klasse.

    

BESCHRIJVING - VOLLEYBAL COMPETITIE MANAGERS

Geachte volleybal(lers/sters), sporters, volleyballiefhebbers, volleybalvrouwen, volleybal"goeroes", anti-volleyballers, voetvolleyballers, beachvolleyballers, volleybalfans, volleybalhooligans, etc, etc...

De Volleybal Competitie Managers zijn er voor alle teams die spelen in dezelfde Nevobo Competitie.

Voor deze teams is het leuk om gezamelijk een omgeving te hebben, waar je onderling kan discussieren over allerlei Competitie gerelateerde zaken, zoals de Wedstrijden, het plannen van Oefenwedstrijden, etc. Om dit gat te dichten is er deze Competitie Manager. Hier kun je alle gegevens vinden van een Team, de Sporthal, de Spelers (posities, leeftijd, rugnr, pasfoto), het Wedstrijdschema en een Teamfoto. Deze gegevens zijn weer handig voor het maken van de Programmaboekjes.

Verder is het mogelijk om elke wedstrijdronde Voorspellingen te doen voor iedere Volleybal wedstrijd. Hierdoor verdien je punten als je een stand goed hebt, maar ook als je de juiste winnaar (toto) hebt voorspeld. Je verzamelde punten van een weekronde worden getoond in een ranking.

Ook kun je tot een bepaalde datum een Eindstand Voorspelling doen. Je moet hierbij opgeven hoe jij denkt dat de stand is na de reguliere Volleybal Competitie. Ook hier kun je punten mee verdienen.

Een Stand, het Wedstrijdschema, een Gastenboek, Wedstrijdverslagen, Volleybal gerelateerde links, een Fotoalbum waarin je zelf fotos kunt uploaden zijn nog een aantal andere onderdelen die hier te vinden zijn.

Zeveren in het Gastenboek is verplicht ;-) De Voorspellingen zijn leuk, maar de commentaren des te leuker...

*** Deelname is Gratis ***

Verbeter- en aandachtspunten kunnen worden gemeld in het Gastenboek.


ZOEK VERENIGING, SPELER, TRAINER OF COACH

          


SELECTEER VOLLEYBAL REGIO